Loading…

Tjenester

 

Vi har både single kranbiler og ulike trekkvogner med kran. Kranstørrelser fra 16 t/m til 58 t/m med jibb. Vi heiser alt fra takstoler og betongelementer til boblebad og stabburet ditt!

 

 

 

Vi kjører materialer over det meste av det sørlige Norge. Destinasjoner som Trøndelag, Møre og Romsdal, Sogn og Fjordane, Bergen, Haugesund og sørover til Vestfold og Østfold. Her er det muligheter for returtransport!

 Vi har både semier og bil/hengere med høge og lave plankanter, med eller uten kollikran.

Vi kan flytte små minilastere og store hogstmaskiner eller gravemaskiner, alt av landbruksutstyr! Containere av alle slag.

Store takstoler eller mindre hele byggverk. Betongelementer eller fritidsbåter.

I sommerhalvåret kjører vi mange lass med ferske grasballer. Med to krokbiler og containerbilen er vi godt forberedt til årets sesong!

Vi har grustak på Fåberg ved Lillehammer, og er medeier i Kankerud Fjelltak AS som ligger i Østre Gausdal ikke langt ifra Skeikampen. Vi leverer alle typer masser fra matjord, veggrus, pukk, bærelag til plastringsstein og samsmasse. Vegvedlikehold og opparbeidelse av for eksempel skogsbilveger. Graving, Grusing, Høvling og slodding. Vintervedlikehold. mm

Vi har all inntransport av mjølk til Q meieriet i Gausdal.

Ny utrekkstralle på plass. Med styring på alle aksler er dette en veldig fleksibel henger som kan brukes til det meste og som har unik framkommelighet. 

Vaskehall

Vi har nytt moderne verksted med tre løp og plass til hele vogntoget. Ny vaskehall har vi også. Åpen for alle, vaskekort får du av oss!

 

Verksted

Vi tar det meste av vedlikehold på bilene på eget verksted. Vi har tre løp med full lengde. Muligheter for bremsetest og skifte av hydraulikkslanger, samt service på aircondition. Vi  selger og legger om dekk. Verkstedet vårt tar i mot eksterne kunder så sant de har kapasitet til det.

Vi har ukentlig biler til følgende destinasjoner som har ledig kapasitet for retur-transport: Trondheim - Møre - Nord Møre - Sogn - Bergen - Karmøy - Porsgrunn - Vestfold - Drammen - Oslo - Østfold

 

Ring 61 22 68 50 eller send en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for informasjon og avtale.

Adresse:

Sigurd og Ola Grimstad AS
Baklivegen 1398
2651 Østre Gausdal

Org.nr: 971 587 229 MVA

FairTransport sertifisering grå og grønn 002vi har laerling negstartbank logo